marți, 14 aprilie 2009

Sunt si exist

Zi de zi constat ca desi sunt femeie, exist ca un barbat. Fug de tot ce inseamna si clasifica fiinta diafana. Toate treburile casnice imi complica existenta si imi obosesc intelectul. Ma simt din ce in ce mai importanta cand ma gandesc ca as putea sa devin om. Vreau sa fiu barbat!
Arunc pielea de femeie, o pun pe cea de cuceritor. Vreau harem, vreau sange rece, vreau ce n-am! Vreau sa fiu business-man, broker-man, tennis-man, speaker-man. S-a sfarsit epoca super-woman.
Nu mai vars o lacrima in fata unui film de dragoste si-mi las creierul la locul lui. Nu-l mai amarasc cu lucruri simple. Sunt brav, sunt voinic, sunt plin de verva.
Jos feminitatea, traiasca masculinul! Simt cum imi pulseaza deja sangele in vene. Am trait zeci de ani ca femeie, de acum vreau sa ma simt barbat. Dar ma resimt si imi vin in simtiri. Constat cu tristete ca desi gandesc ca un barbat, continui sa traiesc ca o femeie. Si aia nefantastica…

3 comentarii:

  1. Laura .. draga mea, tu nu esti femeie si cu atat mai putin barbat. Atata vreme cat (din fericire) il ai pe Vladut... tu nu esti OM,tu esti MAMI!Cel putin asa am aflat eu .. tot de la un Vladut! Asa ca fi fericita de statutul de zeitate cu care ai fost investita .. cel putin in ochii fiului tau, desi sunt convins ca mai sunt si altii care te vad fix la fel!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt mami, femeie, om, de dimineata pana seara; ma gandeam doar sa schimb un pic statutul cu altceva;
    hm, zeitate, as vrea eu... il iau ca pe un compliment, ca altceva n-am ce face, fapt pentru care iti si multumesc
    si acum ca intre prieteni: tu n-ai vrea sa te trezesti pentru o clipa femeie? asa, de amorul artei

    RăspundețiȘtergere
  3. raspunsul este nu .. si asta pentru ca imi lipsesc calitatile pe care le are o femeie. Natura, mana in mana cu Dumnezeu, au decis ca rolul meu aici trebuie dus la indeplinire din postura de barbat... rol desavarsit ulterior de societate. Si pentru ca, nu-i asa, ne definim prin actiunile noastre. Tu, draga prietena, care ma cunosti, sti foarte bine ca sunt barbat! Si ca sa fiu barbat pana la capat.. sunt de acord ca oamenii si femeile trebuie sa aiba drepturi egale!

    RăspundețiȘtergere