sâmbătă, 25 aprilie 2009

Asta vreau!

Am inceput de ieri sa strang bani pentru ceea ce cred eu ca mi-ar placea. Casa asta. Cuibusorul plin de culoare. O vreau. A mea. De tot. Ah, viata! Auzi, tu n-ai ceva pus deoparte?! Da-mi mie ce ai. Eu o cumpar si iti arat poze si din interior. Sigur esti curios. Intre timp eu ma gandesc ce as putea sa-ti dau la schimb.

7 comentarii:

 1. Donez colectie de mobile demodate in acest scop nobil. Am vreo trei. Nu stiu să faca absolut nimic, fara poze, fara melodii, fara megapixeli si alte dracii. Pur si simplu suna.
  PS: Are piscina si in interior?

  RăspundețiȘtergere
 2. @d Ca sa o impart, trebuie sa o am. Iar daca o voi avea, n-o voi imparti. Stiu. Nu e just. Dar pentru ca te stiu deja de o saptamana, te pot gazdui. Asa, la o cafea...
  @ S.M. Sergiu, un suflet mare. Nobil. N-am sa te uit atunci cand voi avea nevoie. Un mobil pentru casa mea. Sau trei. Le scot la licitatie si poate reusesc sa cumpar vreo 3 frunze din copacul din fata. Piscina in interior? Bai, da. Are. La naiba! E un vis. Cobori din pat direct in piscina. Auzi, alceva chiar nu mai ai sa-mi dai?

  RăspundețiȘtergere
 3. Colectie de pixuri, un PC vechi, agrafe de birou, o pereche de tenisi aproape noi, baterie de ceas, agende scrise, si muuuulte ziare de ieri. Clar iti platesti un avans cu astea:P

  RăspundețiȘtergere
 4. Ma intreb: tu cu ce mai ramai?! Parca nu-mi vine sa-ti iau chiar tot. Iti las pixurile. Restul le scot la licitatie. Sa vedem ce-o iesi.

  RăspundețiȘtergere
 5. He he, imi place si mie :) Mai ales ca e spatioasa, are geamuri mari iar piscina are marimea potrivita pentru inotul de dimineata :) Eu am tot dat ceea ce am avut pus deoparte pentru ca, fiind la 'sertar', mi-am dat seama ca nu aveam nevoie de toate chestiile respective. Si mi-am pastrat doar chestiile de care am intr-adevar nevoie. In schimb iti pot trimite un zambet de incurajare care sa te sustina la stransul sumei.

  RăspundețiȘtergere
 6. @Mugur: E bun si un zambet, domnule. Unde mai pui ca are in plus si un bob de incurajare! Deci, merci. Dar poate din "chestiile" de care tu ai atat de multa nevoie mai dai si la altii. Ce spui? Chestie langa chestie se strange...

  RăspundețiȘtergere