miercuri, 1 aprilie 2009

Sunt si eu un pic intelectuala?

Hai, te rog eu din sufletul meu, zi ca da.

Am facut tot ce am putut sa capat acest drept. Am terminat liceul (de chimie, dar si ala e un liceu), am facut studii inalte, am fost 6 luni secretara, vorbesc mult, fac putin si am carnet auto.

Nu e suficient? Zici ca nu. Bine. Iti mai spun despre mine, poate te conving.

Sunt bruneta, am slabit, imi rod unghiile si fumez. Uit sa fac ce-mi propun, dar ma tratez. Deci sunt modelabila. Sau mobila, cum vrei sa spui.

Hai, ma, fa si tu o concesie! Mai sunt milioane de intelectuali pe lumea asta, unul in plus ce mai conteaza ?! Bine! Deci nu vrei ! Ok! Al naibii ala care te-o mai legana, care ti-o mai intinde un petec de hartie sau ti-o mai da o cafea cu lapte.

Daca asa tratezi tu o prietena, mai bine ma lipsesc de tine. Si in definitiv, nici nu voiam sa ma faci tu intelectuala. Poti sa o tii pentru tine. Eu ma fac cosmonaut. Na! Te oftici?

3 comentarii:

  1. tu scrii foarte bine
    scrii "proaspat"
    ti-ai gasit exact tonul, stilul, care te reprezinta
    vioi,
    jucaus,cu ironii de aparenta si adancuri
    da-i inainte
    am citit cu voce tare
    poate fi o cale de a scrie intr-o zi pentru mai multi
    pana una-alta, te felicit

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, da, da. Da, mah, bine, fie, ESTI INTELECTUALA! Na, acum esti multumita, am zis-o?! si vezi ca nu uit, am zis ce ai vrut, acum da-mi ce mi-ai promis - cafeaua cu lapte.
    sa stam ca doua intelectuale - caci si eu am terminat liceul, si, bineinteles,facultatea. nu am mastere, dar cu toate astea vorbesc mult si am carnet auto, deci corespund intelectualului - la o terasa, sub o umbrela, afara sa fie soare si noi sa ne racorim cu o limonada rece si un cafe frape. ei, ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai ca sunt multumita. Am acordul publicului, deci sunt ce am vrut sa fiu. Pace!

    RăspundețiȘtergere