miercuri, 1 aprilie 2009

Eu am. Tu ai?


Mi-am luat casa, mi-am luat masina, am aparat foto, am aur, am bani, toale si portocale. Mai vreau unghii lungi, par carliontat, buze rosii, pielea catifelata, kiwi si naftalina. In rest, sacul de dormit, caruciorul, plantele, imprimanta, panza si banana le-am dat. As mai fi pastrat gelul, vaza, scoicile, petardele, guma si amandina. Da-mi-o mie. Na-ti-o tie. Am luat, am dat. Am, n-am. Hodoronc tronc, nici cu una, nici cu doua, vine si pleaca. Nu o sa mai iau, nu o sa mai dau, nu o sa mai vreau, am sa pastrez. Pentru mine. Tu sa-ti cumperi daca vrei! Ne vedem la piata de vechituri. Eu sa rascumpar, tu sa vinzi. Pai e frumos?

2 comentarii:

  1. Hallo Laura,

    nu este asa , cä de Dorinte si de drive( nu stiu pe Romaneste) nu dus lipsa nici stämosii nostrii ? Nu stä in gena noasträ scris sä gindim si sä actionäm asa? Eu cred cä da.
    Eu m-am intrebat de multe ori cum ar fii dacä noi am fii liberi de Släbiciunile astea. Cred cä bine , da atuncia nu ar mai fii Omenirea care o cunoastem noi.Atuncia am fii Oameni care au särit multe Evolution etape in fatä.

    Salutäri Jacktel

    RăspundețiȘtergere