marți, 24 martie 2009

Treizeci de ani...

Se tot spune ca femeia infloreste cu adevarat numai la maturitate si ca acest prag psihologic se caracterizeaza prin stabilitate emotionala. Si ca, mai mult, femeia ajunsa la apogeul feminitatii - cum este considerata pentru doamne varsta de 30 de ani - are nevoie de mai multa afectiune, respect si fidelitate. Oare ? Marin Preda afirma ca timpul parca nu mai are rabdare dupa 30 de ani.

Hm! Am tot fost intrebata cum ma simt la 30 de ani. Habar n-am. N-am dat importanta numarului de ani, ei au trecut intr-un fel sau altul. Si totusi constiinta ma indeamna sa ma gindesc ma bine, sa analizez mai prodund. Ei, da, asta am capatat cu siguranta odata cu varsta. Capacitatea de a ma mai gindi inca o data inainte de a da un verdict final.

DA, o spun cu voce tare si apasata, am 30 de ani. Sunt fericita si voioasa … Important este sa ai sufletul impacat, inima plina de dragoste si sa capeti zi de zi un suras cald si tandru al celor din jur. Am ramas acelasi copil dintotdeauna. Nimic nu s-a schimbat.

Am invatat insa multe pina la virsta asta. Cum ar fi faptul ca experientele comune leaga marile prietenii si ca cei mai buni prieteni nu se pierd niciodata. Zi de zi incerc sa fiu cit mai sincera, sa astept cit trebuie, sa ma opresc cind este important si sa merg intotdeauna mai departe.

3 comentarii:

  1. La multi ani, puisor frumos dintr-o doamna frumoasa si desteapta!
    Intotdeauna cineva "acolo departe" va avea incredere in tine, pentru ca pur si simplu in fiecare zi ai aratat ca "zi de zi incerc sa fiu cit mai sincera, sa astept cit trebuie, sa ma opresc cind este important si sa merg mai departe (intotdeauna)" si niciodata n-ai facut altfel.

    Astea sunt femeile ce-mi plac!

    Hai, la multi ani, doamna, la 30 ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Lucian Sava: multam fain; chiar in clipa asta ascult Floyd; nu am ascultat demult; rock in general si jazz in particular; mai calc din cand in cand in strachini cu o muzica pop frantuzeasca; tu?

    RăspundețiȘtergere