joi, 18 iunie 2009

Un pic Yin si ceva Yang

Gata cu portativele negative! Gata cu vibratiile dracesti! De maine dimineata ma voi lasa induplecata de energii pozitive. Iau partea mea de Yin, dar mai ales de Yang. Echilibrez femininul din cutia de conserve, cu masculinul din tabla de sah. Deja imi imaginez cum voi radia gratia soarelui!
Am inceput antrenamentul inca de astazi. M-am avantat in exercitii yoga si am respirat profund atat cerul, cat si pamantul. Ma confund in oglinda cu ceva metale nobile, cu lemnul pretios, cu focul imblanzit si apa calcaroasa. Simt ca voi emite o parte din energia ursilor polari.
Sunt mai zen decat ai putea crede. Ma asortez perfect cu echilibrul Feng Shui. Degaj in Univers armonie si multa pace. Ma duc sa caut alfa si sper sa gasesc si omega.
Auzi, tu ce spui?! Sa ma duc mai bine sa astept solstitiul de vara? Nici eu nu mai stiu. Dar uite ca imi bate la usa Capitan Picard, care ma ia cu el in Star Trek. Las Yin la gura sobei, azvarl Yang-ul pe cheia usii, privesc cerul, calc pamantul, ard lemnul, impachetez metalul, dau foc si sting cu apa. Unde dai si unde crapa! Nebunie curata!

2 comentarii:

  1. carevasazica ai vazut noul star treck! eu sunt restant si la ala vechi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @pantacruel: n-am vazut, doar mi s-a parut; e o nebunie din ce in ce mai putin curata :)

    RăspundețiȘtergere