miercuri, 10 iunie 2009

Reciclez, deci sunt eco!

Sunt in pas cu moda. M-am incris in trend. N-am rochii consumatoare de curent si nici inele de tabla. Nu. Sunt doar eco. Mananc iarba, mestec pamant, reciclez nasturi si am botine ecologice. Ma incalzesc la lumina lunii, merg cu puterea gandului si folosesc pungi naturale. Practic traiesc fara sa se simta cerului. Energia solara imi conduce fabrica de vise, care m-a transformat intr-un om-hibrid, hranit cu solutii alternative.
Si uite asa am ajuns deja sa simt cum emit celule fotovoltaice, care ma ajuta la fabricarea zilei de maine. Sunt un bolovan in calea incalzirii globale. Ea se termina la mine in prag. Aici da de rece. Sunt sigura ca apreciaza o gura de aer curat, proaspat si parfumat, cu particule inteligente care au protectie maxima, 24 de ore din 24. La mine, ca la nimeni!

6 comentarii:

  1. n-ai rochii, reciclezi nasturi de la hainele tale nude, dar ai cele mai tari poze (despre proze nu zic nimic inca ) din ce vad aici :)
    la tine, ca la nimeni, de acord :p

    RăspundețiȘtergere
  2. @pantacruel: n-am ce spui ca zici ca n-am (rochii nude); si, da, am poze aurite facute de altii; eu doar ma bucur de ele si le prezint onorurile;
    panta si cruel, te/va mai astept pe meleagurile mele; am zabavit ceva vreme si eu pe un ultim cântec, o ultima noapte; tot ce sper e ca nu si ultima bere :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ironie la maximum si extrem de inspirat filtrata. un text foarte frumos si bine scris

    RăspundețiȘtergere
  4. @Laura Ion: merci, bordeias, bordei, bordei :)

    RăspundețiȘtergere
  5. fabrica de vise trece pragul , trece si de bolovani si da randament sporit chiar mai ales in locurile numite "La mine, ca la nimeni!"

    RăspundețiȘtergere