marți, 10 noiembrie 2009

Au iesit vorbele!

Uite ce e! S-au tot strans, s-au tot adunat pana cand n-au mai incaput in paginile electronice. Asa incat, imbrancita fiind de la spate de catre mai marii diriguitori de neam, am purces la actiune. Sau inactiune. Dumnezeu stie cum s-o numi! Deci, am scos o carte. Neagra la exterior si alba la interior. Cu ceva texte infiripate. S-ar putea ca pe multe dintre ele sa le cunosti deja. Cineva le-a numarat si mi-a spus ca sunt vreo 100. Sunt multe, sunt putine, ce mai conteaza. Raul e facut! Cartea poate fi la dispozitia tutulol (cum ar spune un cunoscator!).
Cine o doreste si nu e afectat foarte tare de criza atat de economica, poate sa o si aiba. Nu e tocmai usor, dar cu ceva zbucium, se rezolva. Deci spune-mi ce interese ai si eu iti dau amanunte!
Si pentru ca trebuia sa poarte un nume, i s-a spus "La pescuit de vorbe".

2 comentarii:

  1. excelent!
    F-E-L-I-C-I-T-A-R-I!!! si la mai mare!!!
    astept detalii despre cum sa o comand!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Shimmo: Iti foarte multumesc! Din pacate editura nu livreaza cartea in Romania, asa incat voi trimite eu acasa un numar de exemplare; persoana care se va ocupa de vanzarea cartii (12 euro) poate fi contactata la nr: 0727/710 372 (Florin Ursu); ea va fi disponibila incepand cu data de 15 decembrie; o zi buna!

    RăspundețiȘtergere