sâmbătă, 8 august 2009

Relax

Cand ti-e lumea mai draga. Zdrang. Esti pedepsit. In vacanta cu tine. Ia catelul, inhata canarul, impacheteaza cratita cu mancare. Tot alaiul, cu mic, dar mai ales cu mare. Timp liber din toate zilele saptamanii… pe cai. Sau pe ce s-o gasi.
Iei drumul aurului marin. Alergi dupa un altfel de rasarit. La o adica, si nitel apus, ca nu strica. Deci, yes! Hai sa fim cool! Traiasca vacanta pestrita si inmiresmata. Ca ce poate fi mai stralucitor decat sa zabovesti la ceas de vara pe nisipul naravas, atunci cand parca si berea e mai dulce?! Ai de partea ta o slujnica supusa - briza marii care-ti ravaseste gandurile disperate. Ai capatat deodata, printr-o secreta si apriga lege, dreptul la raze si valuri. Esti obligat sa profiti de tot ce-ti strabate privirea. N-ai incotro. Esti prizonierul zilelor care-ti apartin. Peisaje, personaje. Pietre, punti. O lume inchiriata pentru cateva zile, care este insa in proprietatea altor norocosi, in care tu esti un vesel calator transpirat de frumos. Iti stergi fruntea, incetinesti pasii, largesti orizontul. Si-ti promiti ca te mai intorci. Intr-o alta vacanta. Calare pe alti cai. Diiii, calutule!

3 comentarii:

  1. Apropo, i-a priit crema de plajă căţelului? Despre ochelari, mai discutăm...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Laura Ion: i-a priit si crema, si lenea, si umbra altora; o dulceata de caine; iti vine sa-l iei acasa... cum a fost vacanta ta?

    RăspundețiȘtergere
  3. n-a fost
    astfel incat a trebuit sa ma multumesc doar cu asta
    http://www.youtube.com/watch?v=txTc3jmM5ZM

    RăspundețiȘtergere