miercuri, 29 aprilie 2009

Ma fac ingeras

Eu m-am decis sa ma fac ingeras. Pe cuvant. As fi vrut sa devin Dumnezeu, dar mi-am venit in fire. Da. Deci, ingeras. Si, nu inger. Consider ca am CV-ul necesar. Am de partea mea si toata experienta functiei. Pe deasupra, sunt si scolita in sensul cu pricina. Arat ca un, fac ce, visez sa, stau la. Poate tu vei spune ca e prea de tot. Ca sar si anume un cal. Poate ma vei biciui, ma vei stropi cu gheata pe cerculet. E foarte posibil sa-mi bati si obrazul cel nerusinos. Dar eu asta vreau azi. Maine, mai vedem.
Vreau sa fiu un ingeras pentru fiecare. Bine, recunosc. Nu chiar pentru toti. Mai, asa, pe alese. Din prieten in prieten. Vreau sa fiu un ingeras altfel. Netransparent. Neindepartat. Neimaginat. Pe mine va putea tot omul sa ma admire. In toata splendoarea pe care o detin. Si nu doar in icoane si picturi. In viu. In prezent. Am si vazut un anunt la gazeta. Am completat, m-am inscris, astept. Sa vedem pana cand. Intre timp imi ascut aripile…

6 comentarii:

  1. aoleo! nu m-am gandit si la asta! pai cred ca le va cadea bine sa ne plimbam mana in aripioara! cat despre bere... oi fi eu ingeras, dar cu o berica tot mi-as racori sufletelul! deci, ne vedem la cafenea, dragii mei prieteni; sunt un ingeras emancipat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e rolul unui ingeras de calitate. Sa aduca linistea la ea acasa. Noapte buna. Ingerii sa te aiba in preajma!

    RăspundețiȘtergere
  3. aoleo, asta e profunda rau...si alunecoasa. mi-e frica sa ma gandesc cum ar fi sa fi tu un ingeras...

    RăspundețiȘtergere
  4. aici nu ma bag...te las sa te descurci singura...si nu uita...ai grija ce iti doresti...

    RăspundețiȘtergere
  5. @adriana: am si anume grija; multa; ma simt insa pregatita; nici macar ingerasii nu sunt toti perfecti!

    RăspundețiȘtergere
  6. acum, la fel ca si colegul de blog, Mugur, m-am linistit si eu...ufff..

    RăspundețiȘtergere